De waarheid over mijn autisme

Er wordt wel eens gezegd dat mensen met autisme geen of weinig contact met hun gevoel hebben. Dat ze problemen hebben om samenhang te zien, dat ze alles aan elkaar moeten puzzelen. Dat was ook voor mij zo, maar nu niet meer. Soms raak ik nog wel overprikkeld, dan valt de wereld weer uiteen in losse stukjes. Dan weet ik weer hoe het voor me geweest is en waar veel mensen met autisme dagelijks mee te kampen hebben.

Mijn autisme is voor mij geen beperking meer. Wat autisme genoemd wordt is onderdeel van hoe het voor mij werkt. Ik ben ermee gestopt om te willen wat anderen van me verwachten. In plaats daarvan ben ik me gaan richten op mezelf en hoe ik meer en meer mezelf kan zijn.

De jaren na mijn diagnose waren jaren van grondig onderzoek, opruimen en intense groei. Achteraf is het onvoorstelbaar waar ik allemaal doorheen ben gegaan. Eindelijk voel ik dat ik leef en doe waarvoor ik hier ben: mijn waarheid delen en zo een ander perspectief op het leven bieden.

Ik ben het levende bewijs dat het mogelijk is om jezelf zo te helen dat je letterlijk BETER wordt. Ik ben ervan overtuigd dat dat de diepere boodschap is van elke ziekte of aandoening. Het is niet de bedoeling dat we weer ‘de oude’ worden, het is de bedoeling dat we de beste versie van onszelf worden!

Toevallig heb ik een vorm van autisme, maar de boodschap van dit boek is toepasbaar op elk ziekteproces. Mijn autisme op zich is misschien niet verdwenen, maar dat is niet meer belangrijk. Alles in mijn leven klopt perfect. Ik ben precies waar ik moet zijn en mijn leven heeft richting. Nu help ik andere mensen om hun weg te vinden. Mijn weg om ‘beter’ te worden heb ik in dit boek beschreven, en ik hoop dat mijn verhaal voor veel mensen met èn zonder autisme een inspiratiebron zal zijn om hun weg te vinden.

Drie jaar geleden verscheen het boek voor mijn geestesoog. Dat was de uitnodiging om mijn verhaal op papier te zetten. Ik was meteen enthousiast, want mijn ervaringen en inzichten zijn waardevol voor iedereen die met autisme te maken heeft, of dat nu beroepsmatig is of in de privésfeer.

HIER bestel je voor €22,62 het boek via bol.com
Let op: de levertijd is zo’n twee weken.

HIER kun je voor €11,00 + 3,64 verzendkosten het boek bestellen. Ik ben namelijk een nieuwe versie aan het schrijven, en ik heb nog een stapel van de eerste versie liggen. Die mogen voor  de helft weg!
Deze bestelling wordt handmatig afgehandeld maar is gegarandeerd de snelste optie! 🙂

De nieuwe versie van “De waarheid over mijn autisme” moet de wereld in! Ben jij of ken jij een uitgever die het boek graag wil uitgeven, mail me dan op els@praktijkmerlijn.nl

Terug naar de homepagina